dilluns, 11 de novembre del 2013

Assaig Banda

Cap de setmana intens d'assajos per a la Banda

Aquest divendres i dissabte passat la Banda de l'Agrupació va efectuar un triple assaig per encarar amb força les últimes setmanes abans del concert de Santa Cecília.



Habitualment, els assajos de la Banda es realitzen cada divendres de les 20h a les 22:30h. Però el divendres de la setmana passada, dia de Tots Sants, no es va poder assajar. Per això i per anar més previstos de cara al concert de Santa Cecília, el director de la Banda, Gerard Pastor, i l'Agrupació van decidir aprofitar aquest cap de setmana per dur a terme tres assajos.

El primer dels tres, en horari normal de divendres al vespre, va tenir una assistència superior als 40 músics. El segon va ser tot just al matí següent, de les 11h a les 14h. El mateix dissabte, és va fer un assaig de tarda, de les 15:30h a les 18:30h. Aprofitant aquesta circumstància, l'Agrupació va organitzar un dinar de pizzes a la plaça de l'Ateneu abans d'afrontar l'assaig de la tarda, el qual va tenir un gran èxit. Aquest fet i molts altres al llarg del curs demostren el bon rotllo que hi ha, no només estem parlant d'un grup musical, sinó també d'un grup humà. D'altra banda, durant aquest doble assaig de dissabte, l'assistència es va moure al voltant dels 35 músics.

L'èxit d'assistència a aquest cap de setmana frenètic, va permetre a la Banda treballar a fons molts dels temes que sonaran el proper dissabte 23 de novembre a l'Ateneu de Cerdanyola pel concert de Santa Cecília. La diada dels músics és molt especial per a la Banda. És el primer concert important a l'Ateneu de cada curs i a més serveix per presentar públicament els nous membres de la Banda.
Properament, es publicaran al bloc més notícies sobre aquest concert.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada