diumenge, 1 de desembre del 2013

Banda 30è aniversari Ateneu

LA BANDA PARTICIPA EN LA CELEBRACIÓ DEL 30è ANIVERSARI DE L'ATENEU


La Banda de l'AMCV va protagonitzar un dels últims actes del dia de l'aniversari de l'Ateneu. El centre cultural més important de Cerdanyola complia 30 anys i ho va celebrar amb un diada plena d'activitats infantils, de dansa, culturals, musicals, etc. No podia faltar el concert de la Banda de l'Agrupació Musical, que assaja i fa la majoria dels seus concerts importants a l'Ateneu des de ja fa uns quants anys.

El concert de la Banda va ser a les 19h de la tarda i va tenir una duració d'una hora. El repertori va ser el mateix que el de Santa Cecília de la setmana passada, amb la excepció que no es va tocar ni Incantation and Dance, ni el Concert per a trompeta de Haydn, degut al menor temps del concert. Sí que es van tocar, i en aquest ordre, Ateneo Musical de Mariano Puig, Rosa de Sant Jordi de Fèlix Martínez i Comín, Aquarium de Johan de Meij, el recull de temes de la BSO de la Guerra de les Galàxies de John Williams i Girona m'enamora de Ricard Viladesau.
Raul Viana va substituir a Gerard Pastor com a director

L'assistència de públic va ser més aviat pobre, tot i que l'entrada era gratuïta. No es va arribar als 50 espectador, fet que posa en dubte l'eficàcia de la publicitat que l'Ateneu va fer del concert. Una setmana enrere, les butaques estaven molt més plenes en el concert de Santa Cecília, amb tres quarts d'entrada. Tot i això, el poc públic que hi havia va gaudir tan del concert que, fins i tot, va demanar un bis. La Banda va correspondre repetint la part final del recull de temes de la BSO de la Guerra de les Galàxies.

També és destacable que el director de la Banda, Gerard Pastor, no va poder dirigir el concert per la seva recent paternitat. En el seu lloc, el va substituir Raül Viana.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada