diumenge, 27 d’octubre del 2013

Concert 15è aniversari

LA BANDA I LA CORAL ACTUARAN L'ANY QUE VE A L'AUDITORI DE BARCELONA

Foto: auditori.cat

El 26 d'abril de 2014, l'AMCV farà un concert a un dels escenaris més emblemàtics de Catalunya. L'actuació servirà per celebrar el 15è aniversari de l'Agrupació Musical.


La notícia es va confirmar oficialment el divendres passat 25 d'octubre per la seva pàgina de facebook. L'hora del concert serà les 19:30 i el repertori encara està per descobrir, però el que ja està confirmat és que el concert estarà dividit en dues parts. En la primera tocarà en solitari la Banda i en la segona actuaran en conjunt les dues formacions de l'Agrupació, Banda i Coral.

L'escenari de l'actuació serà molt especial per a la Banda, ja que serà a la sala Oriol Martorell de l'Auditori de Barcelona (la que apareix en la imatge superior). Aquesta sala és una de les més gran de l'Auditori, amb una capacitat per a gairebé 600 espectadors. Tot i això, no serà la primera vegada que la Banda tocarà a l'Auditori. Ja ho va fer en dues ocasions anteriors, l'any 2002 i a l'any 2009, en el Festival de Bandes de Música Catalanes.

El concert commemorarà els 15 anys de la fundació de l'Agrupació Musical, que es va produir l'abril de 1999. A més a més, com que la Coral es va incorporar a l'AMCV el 2004, l'actuació també servirà per celebrar el seu 10è aniversari, així com el 15è aniversari de la Banda, formació fundadora. L'esdeveniment serà just tres dies després de la diada de Sant Jordi, data molt especial per a la Banda i l'Agrupació, ja que el 23 d'abril de 1999, va ser el dia exacte de la creació de l'AMCV.

En les properes setmanes, seguiré informant sobre les novetats d'aquesta gran notícia per a l'AMCV.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada