dissabte, 11 de gener del 2014

2a part de la temporada

L'AMCV ENCARA LA SEGONA PART DE LA TEMPORADA, PLENA DE CONCERTS IMPORTANTS

Aquesta setmana s'han reprès els assajos després de Nadal, tant de la Coral com de la Banda.



Després d'un primera part de la temporada amb Santa Cecília i Nadal com a concerts principals, l'AMCV afronta el segon tram per preparar actuacions d'encara més transcendència. Per això, Coral i Banda ja han tornat a la rutina d'assajos amb la vista posada a Sant Jordi com a primer i gran objectiu.

El concert de Sant Jordi d'aquest any serà més especial que mai. L'AMCV actuarà en un concert conjunt a l'Auditori de Barcelona per celebrar el 15è aniversari de l'Agrupació i el 10è aniversari de la creació de la Coral, que es va afegir a la Banda com a formació musical de l'AMCV. Des d'aquesta setmana, ambdues formacions ja han començat a preparar aquesta important cita.

Pocs dies després de Sant Jordi, també es farà el concert de les Festes Majors de Cerdanyola del Roser de Maig. Però les dues actuacions mes importants, amb el permís de Sant Jordi, seran el Concert de la Coral del 7 de juny per celebrar el seu 10è aniversari i el Concert del Castell per part de la Banda, aquest últim com a cloenda de la temporada musical a finals de juny.

D'altra banda, cal recordar que no totes les pròximes actuacions són llunyanes. Demà mateix, diumenge 12 de gener, la Banda participarà als 3 toms de Cerdanyola. Serà a partir de les 12 del matí, acompanyant els carros de cavalls que passejaran pels carrers de la ciutat repartint caramels per a tothom.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada