diumenge, 10 de novembre del 2013

Nous membres Banda

12 músics més per a la banda

Fins a una dotzena de nous components de la banda s'han fet membres de l'AMCV al començar aquest nou curs musical.


Any rere any, l'Agrupació Musical segueix creixent. En concret, per al curs 2013-2014, la banda compta amb dotze noves incorporacions, gràcies a les quals, la banda ja disposa de 63 membres. Aquest curs, la majoria de reforços pertanyen al grup d'instruments de vent fusta, encara que la part de vent metall també tindrà les seves novetats.

La secció més reforçada serà la de clarinets, que comptarà amb fins a quatre nous músics. La primera en arribar va ser la Olga Alonso, el juliol passat. Una jove clarinetista de 19 anys amb onze anys d'experiència amb l'instrument i amb estudis musicals fins a 4t de Grau Mitjà. La resta es van incorporar el passat setembre. El Xavier Castaño, de 25 anys, va ser un d'ells. Fa set anys que toca el clarinet i va estudiar a l'Escola Municipal de Sant Quirze del Vallès. La tercera incorporació és el Marc Guisado. Aquest músic de 17 anys, en fa deu que toca el clarinet i actualment està estudiant 5è de Grau Mitjà. Per acabar, el més jove de tots és l'Ángel Pomar, de només 12 anys, però ja en fa quatre que toca l'instrument. Actualment, cursa 1r de Grau Mitjà a l'Escola Municipal Aulos, de Cerdanyola del Vallès.
Olga Alonso
Xavier Castaño












Marc Guisado
Ángel Pomar














També tindrà força cares noves la secció de saxos, que suma fins a tres nous saxos alts. Tots ells, han arribat a la banda aquest setembre. L'Andy Fernández és el de més experiència. Amb 18 anys, ha cursat fins a 6è de Grau Mitjà, el curs més alt d'aquest grau. Porta onze anys tocant el saxo. Les altre dues novetats són molt joves. La Dunia Vieitez, de 13 anys, estudia 2n de Grau Mitjà i fa cinc anys que toca l'instrument. I encara més jove és el Luis Sanjuán, de 12 anys, que porta quatre anys amb el saxo i cursa 1r de Grau Mitjà. Els dos estan estudiant a l'Aulos de Cerdanyola.
Andy Fernández
Dunia Vieitez
Luis Sanjuán













La secció de trompetes també incorpora nous músics. L'Albert Gallego va entrar l'hivern passat, però oficialment no s'ha fet membre fins aquest curs. Té 15 anys i en fa vuit que toca la trompeta. Està estudiant 4t de Grau Mitjà a l'Aulos. A l'Escola Municipal de Cerdanyola també estudia el Martí Mas, un altre joveníssim músic de 12 anys. En fa quatre que toca l'instrument, estudia 1r de Grau Mitjà i va entrar a la banda el passat mes d'octubre. Cal destacar, que el Martí, abans d'entrar com a músic, va col·laborar amb l'Agrupació Musical al ser la persona que va interpretar el nen de la pel·lícula "Up" durant el concert del castell de Sant Marçal del passat juliol, que tenia com a temàtica, pel·lícules de Disney.
image.png
Albert Gallego
Martí Mas













Per acabar, hi ha tres seccions més que tenen nous membres. A les flautes travesseres s'hi ha sumat la Berta Vidal, de 18 anys, ha estudiat fins a 6è de Grau Mitjà. Fa onze anys que toca la flauta i va arribar a la banda el setembre. També al mes de setembre es va incorporar l'Adrià Barja, el nou oboè de la banda. Té també 18 anys, en fa onze que toca l'intrument i té el títol de Grau Mitjà, exactament igual que la Berta. Finalment, el reforç més veterà d'aquest curs és el Vicenç Alumbreros, de 48 anys. El nou bombardí de l'Agrupació, va començar a tocar a la banda l'octubre del curs passat, però no se n'ha fet membre fins aquest curs. Va estudiar fins a 4t de Grau Mitjà i va començar amb el bombardí fa 34 anys, encara que va estar fins a 21 anys sense tocar-lo, així que té tretze anys d'experiència amb l'instrument.
Berta Vidal
Vicenç Alumbreros
Adrià Barja













Una curiositat estadística de les noves incorporacions és que quatre d'ells seran els primers músics de la història de l'AMCV nascuts al segle XXI. Són l'Ángel Pomar, el Luis Sanjuán, la Dunia Vieitez i el Martí Mas.
D'altra banda, tots els nous membres seran presentats oficialment al públic, com és tradició, el proper 23 de novembre. Serà al concert de Santa Cecília, que cada any fa la banda a l'Ateneu de Cerdanyola.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada