diumenge, 5 de gener del 2014

Cavalcada Reis 2014

La Banda de l'AMCV ha encapçalat la cavalcada de Reis, en una nit màgica a Cerdanyola

Foto: Ajuntament de Cerdanyola

Els Reis Mags també van passejar per Cerdanyola i, amb ells, la Banda Municipal va amenitzar la desfilada amb la seva música.


La Banda de l'Agrupació Musical es va encarregar d'obrir i encapçalar la rua de reis de Cerdanyola, com cada any. Amb la seva música, la formació de l'AMCV va fer gaudir a grans i petits que esperaven amb il·lusió l'arribada dels reis d'orient. Els carrers de la ciutat estaven més plens que mai, com és habitual en una nit com aquesta.

La rua va començar a les 18:30h i va recórrer Cerdanyola sencera, passant pels carrers més importants com Avinguda Primavera o la Plaça l'Ajuntament, on més gent es va concentrar. Precisament a l'ajuntament, va ser on va finalitzar la rua, entre les 20:30h i les 21h, des de que va arribar la Banda fins que els tres Reis Mags van tancar la cavalcada d'aquest any.

Per sorpresa, la Banda no només va interpretar el seu tradicional repertori de passa-carrers amb peces com Paquito Chocolatero o Amparito Roca, sinó que també va innovar amb versions de temes moderns. El públic es va quedar bocabadat i va gaudir al reconèixer temes com Bad Romance de Lady Gaga, Party Rock Anthem de LMFAO o Tequila. El més habitual és que una Banda es limiti als pasdobles per fer passa-carrers, però la de Cedanyola i el seu director Gerard Pastor, no para de sorprendre i aquesta és l'última prova.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada