diumenge, 24 de novembre del 2013

Coral Santa Cecília 2013

LA TROBADA DE CORALS DE STA. CECÍLIA OMPLE L'ESGLÉSIA DE SANT MARTÍ

Imatge de l'actuació final de les tres corals juntes

La Coral de l'AMCV va cantar junt amb el Cor Xera de Tarragona i la Coral de pares i mares de l'Escola Escaladei. Cada coral va interpretar quatre temes i al final tots els cors en van fer tres més conjuntament.


L'èxit de convocatòria va ser rotund i l'Església de Sant Martí de Cerdanyola es va quedar petita. El concert va començar a les sis de la tarda i va obrir la jornada musical de l'AMCV per celebrar Santa Cecília.

Imatge de l'actuació de la coral de l'AMCV
El Cor Xera va obrir el concert. Els tarragonins, dirigits per Mercè Peder van cantar temes com Cantares o Milonga sentimental. Seguidament, la Coral de pares i mares de l'Escaladei, dirigida per la Conxi Gil va interpretar un repertori caracteritzat per temes moderns com Bon dia dels Pets o Boig per tu de Sau. Finalment, els amfitrions, la Coral de l'AMCV va animar al públic amb coreografies. La coral dirigida per Manel Cubelles va cantar temes com O' nuit o Tu no sabe inglé.
Joel González va ser el pianista que va acompanyar totes les corals.

Molts dels membres de la Coral de l'Agrupació van assistir al concert de la Banda de l'Ateneu i també al posterior sopar i festa de l'AMCV, tradicional per Santa Cecília.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada