dilluns, 16 de desembre del 2013

Concert Coral a la Parròquia de la Puríssima

La Coral ha gaudit d'una acústica espectacular a la Parròquia de la Puríssima

Foto: purissimasabadell.org

La formació cantaire de l'AMCV ha cantat aquest vespre com a convidada del concert de Nadal de la Coral La Indústria de Sabadell.


La Coral de l'AMCV ha tingut l'honor d'acompanyar a una formació musical amb 126 anys d'història. La Coral La Indústria ha organitzar el seu concert de Nadal en un marc incomparable, La Parròquia de la Puríssima, amb una acústica esplèndida. La imponent Parròquia sabadellenca ha encantat als membres de l'AMCV. Els assistents al concert, que han omplert la meitat de l'aforament, han pogut gaudir d'aquestes característiques que fan de la Parròquia de la Puríssima un lloc esplèndid per a la música.

Com demanava la ocasió, el repertori d'ambdues corals ha estat ple de cançons típiques nadalenques. La coral cerdanyolenca ha cantat peces com Allà en un pessebre, Santa Nit o Festejos de Navidad. Mentre que els cantaires de Sabadell han interpretat nadales com Ha nascut el Déu infant, Dormiu bon Jesuset o Som el dia de Nadal. A més, el concert ha finalitzat també amb nadales típiques cantades per les dues corals juntes: Noi de la mare i Joia en el món.

Tot i això, aquesta tarda no només s'han sentit nadales. La Coral de l'AMCV també ha interpretat cançons com Tu no sabé inglé o Tres cantos nativos de los indios Krao. I per la seva banda, La Indústria ha cantat altres temes no nadalencs com Cançó de bres per una princesa negra.

El director de la Coral de l'Agrupació Musical de Cerdanyola ha estat, com sempre, el Manel Cubeles. D'altra banda, Mercè Pérez ha dirigit la Coral anfitriona que, a més a més, ha estat acompanyada al piano per la Marta Izard.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada