dissabte, 4 de gener del 2014

Prèvia Cavalcada de Reis

La Banda estrenarà l'any amb la participació a la Cavalcada de Reis de Cerdanyola


El 2014 comença amb una de les actuacions més populars de la Banda. Com es tradició, la formació acompanyarà els Reis d'Orient.


Demà diumenge 5 de gener, els carrers de Cerdanyola s'ompliran per rebre als Reis Mags i, per això, aquesta és una de les actuacions on més gent veu i escolta la Banda de l'AMCV. La desfilada començarà al Parc Tecnològic, com sempre, entre les sis i dos quarts de set de la tarda. La Banda, i tots els carruatges darrere, creuaran Cerdanyola sencera, passant dues vegades per l'Ajuntament. El segon pas, servirà com a punt final per a la cavalcada, al voltant de les vuit o nou de la nit.

Com és habitual, la Banda de l'AMCV interpretarà el seu repertori de passa-carrers i diversos pasdobles. Però el seu director, Gerard Pastor, ens ha informat que pot haver-hi més d'una sorpresa en aquest aspecte.

Amb aquesta primera actuació, l'Agrupació Musical de Cerdanyola del Vallès obre un any 2014 molt especial, ja que se celebraran els 15 anys de la seva creació i el 10è aniversari de la creació de la Coral, que el 2004 es va afegir a la Banda com a formació musical de l'AMCV.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada