diumenge, 12 de gener del 2014

Banda 3 tombs

La Banda de l'AMCV ha donat el tret de sortida als 3 tombs d'aquest any


La Banda ha tancat avui, amb la passejada de cavalls dels 3 tombs de Cerdnayola, una setmana de passa-carrers, després de la Cavalcada de Reis del diumenge passat.


Com és habitual, la formació musical de l'AMCV ha encapçalat la rua de cavalls i carruatges que es produeix cada any per aquestes dates per celebrar Sant Antoni Abat. Cerdanyola és un dels molts municipis de Catalunya que el commemoren amb els tradicionals 3 tombs, que es fan el diumenge mes proper al sant, en aquest cas avui.

Els 3 tombs han recorregut els carrers de Cerdanyola avui 12 de gener de les 12:00h fins les 14:00h. Igual que per la Cavalcada de Reis, el recorregut ha començat al Parc Tecnològic, on hi ha hagut un esmorzar previ. Però en aquest cas, ha acabat al Carrer Sant Ramón, a l'altura del Bar Grau.

La Banda ha ofert un repertori molt semblant a la Cavalcada de Reis, amb temes típics de passa-carrers com Paquito Chocolatero i Amparito Roca, però també amb temes més moderns per sorpresa del públic, com les versions de Party Rock Anthem de LMFAO, Bad Romance de Lady Gaga, o Tequila.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada