diumenge, 29 de desembre del 2013

Resum 2013

2013, un any d'èxits per a l'AMCV

El passat 22 de desembre, amb el Concert de Nadal, l'AMCV va tancar un any 2013 de molta activitat i èxit per a l'Agrupació.


L'any 2013 ens ha deixat grans actuacions per al record, tan de la Coral com de la Banda. Ambdues formacions segueixen en progressió ascendent i van creixent tan en nombre com en qualitat musical.

El 2013 va començar amb l'Espai A com a conjunt de concerts destacats. La Banda va ser triada per oferir una sèrie d'actuacions amb la temàtica de música del continent d'Amèrica. Per la seva banda, la Coral va oferir, ja al mes d'Abril, el seu tradicional Concert de música Sacra, que va omplir l'Església de Sant Martí de Cerdanyola. També al mes d'Abril tan Coral com Banda van oferir el Concert de Sant Jordi i, pocs dies després, la Banda va repetir el repertori fet a l'Espai A a les Festes del Roser de Maig, perquè els ciutadans de la seva ciutat també poguessin gaudir d'aquest concert.

La primera part de l'any es va tancar a finals de juny amb el Concert del Castell de Sant Marçal, el més important de l'any. La Banda i la Coral van actuar conjuntament amb un grup de teatre. La temàtica d'aquest any va ser "Un castell de fantasia", on es van interpretar cançons de Disney que van transportar el públic a la seva infància, o a la dels seus fills.

La segona part de l'any va destacar pel doble Concert de Santa Cecília, primer per part de la Coral a l'Església de Sant Martí, i després per part de la Banda a l'Ateneu de Cerdanyola. L'any 2013 de l'AMCV, es va tancar la setmana passada amb el Concert de Nadal, ofert conjuntament per la Banda i la Coral a l'Ateneu.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada