dissabte, 21 de desembre del 2013

Concert Nadal Banda Ripollet

Ripollet gaudeix del Nadal amb la Banda de l'AMCV



La Banda de Cerdanyola va ser l'encarregada d'actuar en el concert de Nadal que organitza la ciutat veïna, Ripollet


La formació dirigida per Gerard Pastor va oferir un repertori típic nadalenc. El Teatre Ripollet, amb una acústica excel·lent, va rebre la Banda de l'AMCV ahir 20 desembre a les 21:00h. El concert, de poc menys de dues hores, es va dividir en dues parts.

A la primera part, van sonar temes com el Lyric Waltz, la Suite del Trencanous dividida en diversos moviments, o El Danubi blau entre altres. L'ambient nadalenc va seguir a la segona part, però abans es va fer un descans de 10 minuts.

El concert es va reprendre a la segona part amb temes com El Ratpenat o White Chrismas. A l'acabament del concert, davant els aplaudiments del públic, la Banda va oferir un bis i va interpretar el Fum fum fum, que va animar al públic del Teatre, els quals amb cops de mà al ritme de la música també van acabar participant del concert.

Cal recordar que el d'ahir no és l'únic concert nadalenc que la Banda farà aquest any. Demà mateix, junt amb la coral, el conjunt de l'AMCV oferirà el tradicional Concert de Nadal de Cerdanyola del Vallès a l'Ateneu.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada