diumenge, 22 de desembre del 2013

Concert Nadal AMCV

L'esperit nadalenc i l'humor predominen en el Concert de Nadal

La Coral i la Banda de l'AMCV han actuat, com és tradició, en el Concert de Nadal que organitzen cada any a l'Ateneu de Cerdanyola.


Aquesta tarda a les 18:30h, l'Ateneu s'ha omplert de gom a gom per presenciar el Concert de Nadal de l'AMCV. El públic ha sobrepassat l'aforament del teatre cerdanyolenc i algunes persones han hagut de veure el concert dempeus. Amb aquest ambient espectacular, la Coral primer i la Banda després han interpretat un concert que ha tingut tant la màgia del nadal, com l'humor i les bromes típiques, imitant el famós concert d'any nou de Viena.

El concert ha durat unes dues hores i s'ha dividit en dues parts. La Coral ha estat la protagonista de la primera. La formació cantaire ha interpretat diversos temes nadalencs, la majoria molt coneguts, com Allà en un pessebre, Santa nit, El noi de la mare o Joia en el món. Amb aquesta última nadala, la Coral dirigida per Manel Cubeles ha tancat la seva actuació, amb la qual s'ha arribat al descans del concert.

A la segona part, ha arribat el torn de la Banda. La formació musical ha combinat temes tradicionals nadalencs com El Danubi blau, Lyric Waltz o la Marxa de Radetsky, amb temes no tan tradicionals de Nadal com When you wish upon a star de la pel·lícula Pinocho, però que li han seguit donant la mateixa màgia nadalenca al concert. En aquest últim tema, la Banda ha tocat, junt amb la Coral, acompanyant el cantant solista Óscar Domínguez, que també ha cantat el White Chrismas. A més, emulant el Concert d'any nou de la Filharmònica de Viena, el director Gerard Pastor, acompanyat per la Banda, han fet diverses bromes i monòlegs humorístics relacionats amb la música en mig del concert, amb els quals el públic no ha pogut parar de riure.

El concert s'ha tancat amb la Coral i la Banda juntes interpretant el Fum fum fum. Amb l'actuació d'avui, ambdues formacions de l'AMCV tanquen l'any 2013. En els pròxims dies, s'aturen els assajos degut a les vacances nadalenques, però l'AMCV reprendrà la seva activitat la nit de reis, on actuarà la Banda, encara que això ja serà l'any vinent, el 2014.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada